Maan-Zat: 07:00-17:00

24 uur Hulpdienst

Bel Ons +31 6 22787443

Van Heusdestraat 34B, 3023 RV Rotterdam, Nederland

Ons Verhaal

Mert Ventilatie

Mert Ventilatie is een modern installatiebedrijf in Rotterdam, actief in het adviseren, ontwerpen, aanleggen en onderhouden van complete luchtbehandelinginstallaties in horeca, kantoren, bedrijfspanden, scholen, winkels en woningen.

Advies, ontwerp, installatie en onderhoud met maar één doel: een probleemloos en behaaglijk binnenklimaat voor onze opdrachtgevers. Om dat te bereiken zoeken wij altijd naar de beste oplossing voor uw specifieke situatie met oog voor de juiste verhouding tussen kwaliteit en prijs. Oplossingen die zowel technisch als esthetisch verantwoord zijn.

Vraag een gratis advies aan

Wilt u meer weten over het luchtbehandelingssysteem dat het beste voor uw situatie is? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We geven graag een vrijblijvend advies waar u echt iets aan hebt. Uiteraard is het ook mogelijk om een offerte aan te vragen. U de best mogelijke luchtventilatie aanbieden, daar gaan we voor.

24-Uurs Nooddienst

Wij kunnen u 365 dagen per jaar voorzien van een deskundige 24-uurs hulpdienst voor al uw ventilatiebehoeften. Wij zijn hier wanneer u ons nodig hebt om zowel uw residentiële als commerciële panden te onderhouden!

+31 6 227 87 443

Werkuren

Maandag - Vrijdag: 9:00am-10:00pm

Zaterdag: 10:00am-6:00pm

Zondag: 11:00am-6:00pm

25 Years Experience

We hebben meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van verwarming, ventilatie. Wij geloven in kwaliteit, vakmanschap en klantenservice.

maintenance
Bedrijfsgeschiedenis

Mert Ventilation Experts is opgericht in 1991 en is een familiebedrijf met uitgebreide ervaring in de installatie van ventilatiesystemen. Het bedrijf heeft met succes vele complexe projecten voltooid gedurende deze 25 jaar in de branche, wat ons vertrouwen geeft in de professionaliteit van onze medewerkers en de kwaliteit van het uitgevoerde werk.

Onze Missie

Ons bedrijf biedt een volledig spectrum van werkzaamheden op elk niveau van complexiteit. Ons team bestaat uit hooggekwalificeerde professionals die al 6 jaar in de industrie werken. We hebben uitgebreide ervaring in het oplossen van de meest complexe technische en organisatorische taken, waardoor we u de beste service kunnen bieden.